Referanser

Baderom i et hus på Vollen

Borgen Byggservice AS har totaltrenovert et baderom hos en kunde oppe på Vollen.Både vi og kunden var veldig førnøyd med resultetet. Alt gikk som plannlagt og nå kan alle familiemedlemmer nytte det nye fine badet.

Tilbygg Asker

Det er flere grunner til at man trenger større plass. Det kan være plassmangel, ,en ekstra familiemedlem eller rett og slett det at man ønsker seg en utleiedel i huset… Uansett din grunn, vi i Borgen Byggservice AS kan hjelpe deg! Med både planleggingen, nødvendig dokumentasjon og selve utførelsen. Ring oss eller send en e-post for uforpliktende samtale.

Boligbygg på Grefsen

Jobb på Grafsenveien handlet om å totalrehabilitere fasade i en boligbygg. Våre ansatte var opptatt av å reparere og male fasade, men også nymale vinduer og balkongdører rundt byggningen.

Leilighet i Oslo

Jobben på Kristiansansgata bestå av total oppussing av lelighet inkludert: – våtrom, – nytt kjøkken, – nye gulv, – maling,osv.

Vollen

Vi utfører også en del av utendørs støpearbeid og i det arbeidsområdet setter vi stor pris på å lage støp som tåler alle forhold i lang tid.

Oppussing av en underetasje på Høvik

Vi i BBS har totalrenovert en underetasje på Høvik. Nå har eierne mye mer plass for sin familie og kan bruke dette stedet for mange ulike anledninger.